Track Top Tien (2003)

Mijn Kop Thee heeft het idee opgevat ‘beste muziek van 2003, ondemocratisch gekozen door webloggend Nederland’-compilatie CD op touw zetten. Het kost je weer een uur van je leven om zo’n lijstje samen te stellen en het is natuurlijk iets verschrikkelijk arbitrairs, want er zijn toch zeker een track of 30 die ik echt geweldig vond dit jaar. Een groot deel daarvan zal wel te voorschijn komen in andere lijstjes, daarom maar uit die 30 10 minder voor de hand liggende tracks gekozen uit de platenkast:

Explosions In The Sky – First Breath After A Coma Venus Flytrap – My Friends The Insects + Danger Carpark North – Transparent and Glasslike Bad Plus – Smells like teen spirit Laura Veirs – Cannon fodder Manta Ray – Take a Look Fire Theft – Chain Cave In – Inspire Pinback – B Lawn – Fix

File: Track Top Tien (2003)
File Under: Waan van de dag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven