Boy Ler – Friendly Fire From The Midnight Flanger

Zabel / Konkurrent

Handig van tijd tot tijd. Als je vriendinnetje knutseljuf is. Zelf ben ik, linkszijnde, gezegend met twee rechterhanden, dus dat komt niet echt van pas als je de titels wilt weten van de eerste boreling van Boy ler, Friendly Fire From The Midnight Flanger. Die zitten dermate lastig verborgen in het hoesje dat je ze alleen met macrameën kunt achterhalen en je zou bijna vergeten te luisteren naar de muziek en alleen maar rode koontjes krijgt van het gevouw. Doodzonde zou dat zijn. Licht-melancholische post-rock, met precies op tijd, gewelderupties. In het achterhoofd dolen namen rond als Whipster, Pedro the Lion en Tindersticks, maar ook Mogwai. Vol verrassingen in ieder geval, als is het alleen al omdat de hartverscheurende track 9, waar je niet snel genoeg van zult krijgen, “Enough” blijkt te heten. Onzin. Je zou je nog kunnen storen aan de wel erg Nederengels klinkende zanger, maar dat wordt eenvoudig gecompenseerd door de muziek.

File: Boy Ler – Friendly Fire From The Midnight Flanger
File Under: Geen muziek terwijl u vouwt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top