Mist – Dangerous Words (EP)

Vorig jaar verraste Mist aangenaam met haar debuutplaat We Should Have Been Stars. Sindsdien ging het hard met deze Amsterdammers….maar helaas niet in Nederland. In Spanje was de band zelfs op de buis te bewonderen. Dat klinkt misschien minder raar als je weet dat Mist haar platen uitbrengt op het Spaanse Astros Discos-label. Maar het blijft niet bij Spanje. In mei vliegt Mist de plas over naar Zuid-Amerika voor een tour door Argentinie, Mexico en Chili. Waarom dan niet in Nederland vraag ik me af? Onbegrijpelijk vind ik het, want als er plaats is voor die fijne Excelsior-bandjes (vooral Bauer comes to mind!) met hun mooie popliedjes, waarom is er dan niet ook wat meer plek voor deze groep rond Rick Treffers die ook uitblinkt in het schrijven van, zeker ook qua kwaliteit, dit soort nummers. Als zoethoudertje tot er een opvolger is voor We Should Have Been Stars (niet voor begin 2005 zeg men) is er nu de EP Dangerous Words met drie nieuwe nummers. Spijtig alleen dat de EP wat vertraagd is, want “Christmas with Me” had niet misstaan onder de kerstboom. Tintelfrisse vervanger van al die belegen en doodgedraaide Sky-Radio-nummers. Naast de nieuwe nummers staan op de EP ook nog twee smaakvolle remixen van “We Should Have Been Stars” (Noizlabs) en “Fade In Fade Out” (Freiband) die zijn in de lijn van de originele versies liggen, maar wel een fijne draai geven aan deze. En dit voor slechts E6, je weet niet wat je ehhh Mist

File: Mist – Dangerous Words (EP)
File Under: Zoet zoethoudertje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven