Face Tomorrow – Sign Up CD (EP)

Face Tomorrow moet nogal wat verwachtingen inlossen met hun ‘moeilijke’ tweede plaat The Closer You Get. Een goed verkopend debuut dat overwegend lyrische recensies ontving schept deze nou één keer. Wie niet kan wachten tot dat de plaat in de winkels ligt krijgt nu een voorproefje met het singletje Sign Up. En dat stelt niet teleur. Alles behalve dat zelfs. Op de openingspagina geheel vernieuwde site showt drummer Sjoerd van der Knoop nietsverhullend zijn Tool-shirtje en geeft daarmee een duidelijke hint van welke kant de neuzen van Face Tomorrow op staan. Zowel “Sign Up” en “All You Do” ademen nogal een Tool-sfeer uit, maar dan wel een catchy Tool, met At the Drive-In impact. De screams zijn in deze twee nummers nog niet helemaal verdwenen, maar Jelle Schrooten laat vooral meer dan ooit te voren horen dat’ie echt verdomd goed kan zingen, waardoor het al snel lijkt dat de tracks ook wat poppier klinken. Lijkt ja, alhoewel de clip niet zou misstaan op de grotere muziekkanalen. Stel je eens voor Face Tomorrow op de TMF-Awards! Anway: Dit belooft niets dan moois voor de tweede week van mei.

File: Face Tomorrow – Sign Up CD (EP)
File Under: Waar kunnen we intekenen voor het hele album?
File Video: [ Sign Up ] We geven vijf van deze EPtjes weg! Win deze door antwoord te geven op de volgende vraag: In welke legendarische zaal in Londen trad Face Tomorrow vorig jaar op en wie speelden ze daar zo ongeveer van het podium? Mail je antwoorden samen met je adresgegevens zo snel mogelijk en wie weet ligt’ie snel bij jou in de bus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top