Jason Falkner – Bliss Descending (EP)

Gr.R. vindt dat ik overdrijf in casu Jason Falkner. Ik niet. Ik vind dat ik als het even kan elke noot die hij uitgebracht heeft in mijn kast moet hebben staan voor zover het geen singeltjes zijn. Hij vindt dat overdreven. Die verslaving begon zonder dat ik er erg in had. Dat zijn de ergste verslavingen natuurlijk. Ik vond Jellyfish’ debuutalbum Bellybutton namelijk al briljant en verslavend zonder te weten dat Jason Falknerd daar in zat. Maar het werd overigens pas echt erg na het verschijnen van Can You Still Feel?. Sindsdien heb ik veel(s teveel volgens sommigen dus) gespendeerd aan albums waar hij op meespeelt. Logisch dus dat ik Bliss Descending maar zelf importeerde en dito logisch dat ik natuurlijk niet teleurgesteld werd. Om mijn medeimporteur maar eens te quoten: ‘Een tweede “Author Unknown” of “Holiday” staat er nog net niet op, maar wel louter goede popsongs en sterke zang.’ Geen woord van gelogen. Overigens staat er waarschijnlijk bij jou in de kast ook wel een cd waar Falkner op meespeelt. Even een kleine opsomming: Soulwax Much Against Everyone’s Advice, Beck Sea Change, Air Talkie Walkie, Chris Cornell Euphoria Morning of Aimee Mann Lost in Space. Dat had je niet verwacht he? Nu nog verdiepen in de man zelf! Pas je wel op dat je niet verslaafd raakt?

File: Jason Falkner – Bliss Descending (EP)
File Under: Lekker zoethoudertje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top