Slow Train – Illegal Cargo

Af en toe word ik gek van mijn buurman. Vooral op mooie dagen heeft hij nog wel eens de neiging zijn achterdeur open te laten en dan het volume van zijn stereo zo ver op te schroeven dat wij gezellig mee kunnen genieten als wij achter het huis zitten. Met onze stereo uit. Vaak is het van die lounge gerelateerde B-keuze meuk. Daar kan ik als gitarenkind best tegen, maar vooral als ik het zelf draai. Want de momenten dat ik het draai heb ik wel zin in die muzak en niet wanneer het me opgedrongen wordt door zo’n buurman. Terugpesten met gitaarherrie vind ik een beetje flauw, dus ik ga hem lekker maken met Slow Train’s Illegal Cargo, want dat kent hij vast nog niet. Illegal Cargo is al wel een jaartje oud, maar nu pas in dit koude kikkerlandje verkrijgbaar. Handig plaatje om erbij te hebben als er weer zo’n poeierhete zomer volgt als die van vorig jaar. Dan komt lekkere chill-muziek wel van pas. Waar Illegal Cargo zich perfect voor leent. Een frisse mix van downtempo groovy beats met lome jazz. Met als stralend middelpunt de krachtige donkere stem en het verrassend verkwikkende gitaarwerk van Lady Z. Vanmiddag de achterdeur maar eens open gooien en wat educatieve noten de buurt in strooien.

File: Slow Train – Illegal Cargo
File Under: Witbiertje iemand?
File Audio: [ Naturally ]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top