Steel Rules Die – The Hemingway Solution

The Hemingway Solution? Hemingway was toch een lichtbriljante ietwat macho schrijver die zichzelf dooddronk ergens op een eiland? Maak van dat dooddrinken maar zelfmoord om de gevolgen van overmatig drankgebruik. Was dat “the Hemingway Solution”? Zijn geheugen liet hem zo in de steek dat hij het belangrijkste ding in zijn leven niet meer kon doen: schrijven. Het belangrijkste in het leven van Steel Rules Die is hun ballen uit hun broek rocken en hoe! Hun tweede Cd the Hemingway Solution is als het opgefokte kindje van Motorheads Lemmy dat samen naar school gaat met de jongens van Boy Sets Fire en Hot Water Music. Wel een lekker brutaal jochie – had je wat anders verwacht bij Lemmy? Hard en smerig, en een lekker hoog tempo in de nummers, maar niet één grote uniforme brei van herhaling waar genregenoten nog wel eens in willen vervallen. Stuk voor stuk nodigen ze uit tot meebrullen en poseren. Pas dus maar op met beluisteren in huiselijke kring als je vol wilt houden dat je een nette burgerman bent in een rijtjeshuis. Ligt je woonkamer vol in het zicht dan word je voor je het weet gesnapt in kennelijke staat. Volgens hen zelf is Steel Rules Die, “ready to destroy the world”, als dat the Hemingway Solution is so be it. Mijn zegen hebben ze!

File: Steel Rules Die – The Hemingway Solution
File Under: Punk, Hardcore, Rock “S”
File Audio: [ The Past ]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top