Susans Garden – Electric!!

Clevere jongens, de heren van Susans Garden. Ze kennen mijn zwakke plek en plempen dus op de hoes een dame met bas. Tja en dan mag ik objectief een stukkie te pennen over hun EP Electric!!. Dat lukt dus nooit als dat hoesje zo schuin voor me ligt op tafel en me steeds weer afleidt. En dan speelt er niet eens een dame op bas in Susans Garden blijkt na bestudering van de bandfoto. Nou moe wat een volksverlakkerij! Dat wordt live naar het schijnt, ruimschoots gecompenseerd door de hoeveelheid schoon vrouwvolk in de zaal. Laat ik dat dan maar geloven en het zou me ook niet verbazen. Susans Garden is namelijk wel goed voor een stevige pot vuige Rock’n Roll in de geest van Buzzcocks, Hives & Ramones. Kort, scherp en catchy gitaarbandje dus, dat getuige het meer surfy “Mr. Jones” ook prima gas terug kan nemen zonder aan kracht te verliezen. “Susan” blijkt overigens haar tuin te verhuren, windt zanger Sander met groot gemak om zijn vinger en troggelt hem geld uit zijn portemonnee. En dan toch je band er naar vernoemen. Het moet wel een memorabele avond geweest zijn.


mij=Rumble / AG Music

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top