Scram C Baby – Bending Neverending

D’r werd her en der nogal schaapachtig gelachen toen gemeld werd dat Love is not enough van Scram C Baby slechts in gelimiteerde versie uitgebracht werd. Gelimiteerd, my ass! Die zouden ze toch nooit uitverkopen. Nou, ik kan je verzekeren als je de cd nog niet in de kast hebt staan, dan ben je mooi te laat. Love is not enough is namelijk wel mooi uitverkocht. Baal je hier nu van? Geen man overboord, bij Excelsior zijn ze natuurlijk ook niet helemaal gek om de puike liedjes van Love is not enough geheel uit de schappen de te doen verdwijnen. Uit de hoge hoed toveren ze zo maar een fijn best-of-konijn, Bending Neverending. En op deze dubbel-cd – voor de prijs van een enkele cd te koop overigens – staan maar liefst 10 van de 13 liedjes die ook op Love is not enough stonden. En daarnaast een smaakvolle dwarsdoorsnede aan gitaarliedjes waar Scram C Baby ons de afgelopen 12.5 jaar op getracteerd heeft op haar albums. Daarnaast ook tracks van de obscuurdere – en al helemaal niet meer te verkrijgen – singletjes. Waaronder het prachtige duet “Wherever you have roamed” van JC Smit met Carol van Dyk (Bettie Serveert). Op naar het zilveren jubileum!

File: Scram C Baby – Bending Neverending
File Under: Niet gelimiteerd overzicht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top