Super Preachers – Stereophonic Sometimes

Goed. Bent u er voor in om u even te verdiepen in een aardig stukje rare hoempa? Begin maar vast met het downloaden van de mp3tjes hieronder dan. Want het Franse combo Super Preachers tracteert op hun debuutalbum Stereophonic Sometimes op het betere knipenplakensample-werk waarbij ze ook nog een hele doos genres opentrekken als Fatboy Slim in zijn beste dagen. Zijn die overigens voorbij? Nee toch? Wel met dit verschil dat de heren Reverend Stish, Father Buzz & The Bishop (het zijn Parijzenaren, die uitkomen op een Duits label maar dat blijkt niet echt uit hun namen dunkt me) samen met een heel zwik gasten de boel zelf inspelen. Happy, loungy, groovy, funky met toeters, noem het maar en de heren spelen het. Met Francois Carles (producer van o.a Jon Spencer? Blues Explosion) als man achter de knoppen om de boel scherp te houden razen de 14 tracks aan je voorbij. Af en toe vallen ze misschien een beetje te veel in herhaling, maar dat wordt met gemak gecompenseerd door de lekker jengelend hobbelende orgeltjes. Het hoempat lekker van links naar rechts door uw speakers en vraagt gewoon om een flinke cocktail. Maar goed ondertussen zijn de mp3tjes vast wel binnen en bent u al lang aan de drank.

File: Super Preachers – Stereophonic Sometimes
File Under: Knipenplakensampleengenremix met eigen instrumenten
File Audio: [ Hands Up ] [ I Feel Happy ]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top