Blues Brother Castro – Money Maker Me

Vier dagen in de week gaat de wekker om 5:30. Inderdaad, er zijn leukere dingen in het leven. Het gebeurt dan ook regelmatig dat ik dat kreng nog één of tweemaal uitdruk. Aangezien ik om 6:18 scherp geacht word in de trein te zitten – en rond die tijd gokken op een vertraging is bloedlink – moet alles rapper dan snel. Dus dan is het hard fietsen op de Batavus richting station Zwolle. Tot mijn verbazing haalde ik het gisteren en vorige week ook al een paar keer met groot gemak. Met dank aan Money Maker Me, de eerste echte cd van Blues Brother Castro. Wie niet gelooft dat muziek doping is moet het voor de gein eens maar eens proberen. Dit is zo’n plaat waar je hart sneller van gaat kloppen en je benen sneller van gaan trappen. Niet eens vermoeid, maar wel vol adrenaline sta ik 6:15 bovenaan de trap bij de zuidingang. Ruim op tijd dus. Enige shitty is dat ik door die adrenaline vervolgens niet mijn gebruikelijke tukje kan doen in de trein. Het zij zo. BBC is er aan de hand van Corné Zwetsloot in geslaagd bijna hetzelfde energie-niveau te halen als ze op het podium aan de dag leggen. Beter dan op de EP Flirt. Recht in je gezicht, rauw en sexy terwijl de vonken ervan afspringen. Soms is de wekker een paar keer uitrammen een waar feest!

File: Blues Brother Castro – Money Maker Me
File Under: Muziek is pure doping
File Audio: [Dress]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top