Despitado – The Emergency Responce (EP)

Dit stukje is bedoeld voor ruige pubers en ander gemeen tuig. Ik heb namelijk een gruwelijke hekel aan de trendvolgers die stoer denken te zijn met Korn, Limp Bizkit of hoe die ellendige bands ook mogen heten. Alsof er nooit iets als Fugazi, Deftones of At-the-drive-in heeft bestaan. Nu is er echter een kans om dit recht te zetten met een nieuw fris bandje uit Canada: Despitado. Het viertal brengt als hun eerste e.p. The Emerency Responce. Dit doen ze als eerste niet-Amerikaanse band op Jade Tree. Het herbergt zes nummers die je helemaal door elkaar rammelen. De drums en bas zorgen er bovendien voor dat er veel energie vrijkomt. Dit is dus echt iets voor de ruige puber en ander gemeen tuig dat geen banaan in zijn oren heeft. Weg dan ook met de plakplaatjes, het wordt tijd voor een echte tattoo.

File: Despitado – The Emergency Responce (EP)
File Under: Gaan met die banaan
File Audio:[A Stirstick’s Prediction]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top