The Tragically Hip – In Between Evolution

Hopelijk zit er nu in Denemarken een Tragically Hip-fan zich voor zijn kop te rammen bij het luisteren naar In Between Evolution. Hij zal tot in de eeuwigheid herinnerd worden aan het missen van het concert dat The Tragically Hip gaf in Kopenhagen bij het horen van “One Night In Copenhagen”. Dan heb ik eindelijk eens iemand om mijn leed mee te delen. Elke keer weer als ik “At The Hundredth Meridian” hoor tandenknars ik weer bij het zinnetje ‘I remember, I remember buffalo And I remember Hengelo’. Ja, ik was er niet daar in Hengelo en ja hij was er wel en dat moet ik al een eeuwigheid horen. Want het was mijn eigen schuld. Ik was er wel, maar was al vertrokken daar voordat het concert in Metropool goed en wel begonnen was. Degene met wie ik zou gaan was flink verlaat en van het gewacht had ik schoon genoeg. Domme ik. En toch ben ik weer blij met In Between Evolution. Zoals ik eigenlijk met elke Hip plaat blij ben, want slechte platen maken is niet des Hips. Minder blij ben ik met al die platenmijs in Nederland die het vertikken om de plaat hier uit te brengen en daardoor hier alleen vet duur in de schappen ligt. Wend je dus tot de betere platentoko’s in het buitenland. Bij Absound ben je voor 22.52 euro klaar als je er twee besteld. Daar kun je niet voor gappen zei hij en bestelde – klein sadistje als hij is – terwijl ik op vakantie was niet voor mij. Tsk! Voor zo’n plaat trek ik met een gerust hart mijn mastercard. Leve de kleine importeur!

File: The Tragically Hip – In Between Evolution
File Under: Sommige dingen zijn betaalbaar.
File Video: [Vaccination Scar]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top