VA – Punk-o-Rama (Volume 9)

Het zijn op zich niet de minsten die zich op deze punk-o-rama vol. 9 hebben laten verzamelen. Het is dan uiteraard de bedoeling van het label, Epitaph, de bands die wat minder bekend zijn gelijk met de grotere namen onder een wat breder publiek te verspreiden. Zo liften deze  kleintjes fijn mee op de naam en faam van  Bad Religion, Pennywise en Rancid. Daar is niets op tegen – zeker niet met de sticker ‘dirt cheap’ op de hoes – maar kwalitatief zijn er uiteraard wel pieken en dalen aan te wijzen. Op dit soort compilaties heb ik zelf altijd tegen dat het muziekgenre zelf dan nog wel dicht bij elkaar zit, maar dat je wel 25 verschillende zangers krijgt te verstouwen… Maar er vallen zeker wel wat ontdekkingen te doen voor de liefhebber. Horrorpops, 1208, Error, ik zal er eens wat meer op letten… Op het Dvd-tje dat er gratis ende voor niets bij zit, staat een clip waarin Randy tijdens het spelen in een (hard) rijdende sleurhut deze vakkundig afbreken tot er een soort platte aanhangwagen overblijft. De leukste clips op die schijf zijn van Pulley, The Horrorpops en Beatsteaks (die wijlen de Boegies na lijken te doen).

File: VA – Punk-o-Rama ( Volume 9 )
File Under: Inderdaad, Punk-o-rama
File Audio: [From First To Last – Ride The Wings Of Pestilence]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven