Black Ox Orkestar – Who's Dancing

Eens even kijken. Nu lag er toch werkelijk waar een heuse cd van Black Ox Orkestar in mijn brievenbus. Getiteld Who’s Dancing. Uw arme recensent was erg benieuwd en stopte het geval in zijn cd speler. Wat hij er van vond? Ethnische zut! Transsylvaniaansche meuk! Balkan gekreun! Yiddische rotzooi! Politiek correcte teksten en diasporisch geneuzel. Improvisatie! Improvisatie, ook dat nog? Ja! Naast al die Transsylvaniaansche meuk, balkaneesch gekreun, yiddisch gedoe, politiek correcte teksten en diasporisch geneuzel gingen ze ook nog lopen improviseren! Sorry. Uw recensent kon er niet meer van maken. Wat een enorme kutplaat. Het is dat demoniseren niet meer mag, want anders.

File: Black Ox Orkestar – Who’s Dancing
File Under: Rotzooi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top