Fly Pan Am – N'Ecoutez Pas

Af en toe ben ik ook een enorme domme gans. Dat wist u al. Vandaag werkt het systeem waarop ik dit stukje type niet mee. Terwijl ik probeer een ander stukje online te zetten draai ik N’Ecoutez Pas, het nieuwe schijfje van Le Fly Pan Am voor de tigste keer. Omdat dat hoort om er wat zinnigs over te kunnen zeggen, maar vooral ook omdat het zo’n fijne plaat is. Maar goed, dat was dus dom. Ik, ondertussen al aardig opgefokt, ga bij het eerste nummer “Brulez Suivant Suivantes” gelijk helemaal door het lint. Dat nummer vraagt er ook om. En ik dus ook. “Brulez Suivant Suivantes” maakt je jachtig en schichtig. Ik sla van me af. Er knettert een stapel cds op de grond. Ik wil ze oprapen en gooi een andere om. Wat volgt is geen nette vloek meer kan ik u verzekeren. De koffie ging vervolgens wel over bankafschriften. Ik plof achterover in mijn stoel en laat alles maar even voor wat het is. Laat de muziek het maar doen, mompel ik binnensmonds. Ik weet namelijk dat het verderop op N’Ecoutez Pas wel wat rustiger wordt. En ook toegankelijker, maar daarna zal er nog wel wat schade ontstaan. Ik onderga gedwee wat deze Canadezen me voorschotelen. Raakvlakken met Can, vergelijkbare strakheid, alleen meer de kant van Godspeed! op. Altijd moordend intens. En bijna funest voor domme gansjes als ik. Als dat domme blogger-ding nou eens wat beter luisterde.

File: Fly Pan Am – N’Ecoutez Pas
File Under: Luisteren en rap een beetje!
File Audio: [pas a pas step until]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top