Overhead – No Time Between

In de auto (pt. 4) “Ik vind lang niet alles aan deze cd leuk, wat is dit?” “Niet? Het is Overhead en de plaat heet No Time Between. Frans bandje, tweede plaat. Wat vind je er niet leuk aan?” “Nou, als die zanger zo zijn stem verheft. Daar ben ik niet echt van gecharmeerd.” “En als hij wat ingetogener zingt, dan wel?” “Ja. Ik moet dan wel een beetje aan Buckley denken bij die nummers” “Buckley kon anders ook aardig uit zijn dak gaan met zijn stem hoor” “Da’s waar, maar die kon dat dan ook heel goed” “Toch jammer dat we hem nooit live zagen he?” “Ja doodzonde, die had ik echt wel graag zien spelen” “Ach beter zo dan dat je wel de kans gehad hebt, maar er niet naar toegegaan bent. Ik ken wel mensen die hem hadden kunnen zien, maar zo nodig ergens anders moesten gaan kijken toen hij op Lowlands stond” “Da’s pijnlijk zeg. Dit lijkt me wel zo’n bandje dat ik live meer zou waarderen denk ik. Dat kan best wel eens heel intens zijn live.” “Zou kunnen. Ze noemen onder andere ook Talk Talk, the Cure en the Smiths als invloeden. Vandaar dat ik het ook mee genomen heb in de auto.” “Zo, gelijk maar een stapel van mijn favorieten noemen. Nou het zit er wel in, maar het ligt er niet dik bovenop. Zo goed is het niet vind ik. Ik moet eerder aan Radiohead en aanverwanten denken.” “Dat ben ik wel met je eens, vermakelijk is het wel.” “Ja, dit is beter dan die vorige cd die je bij je had. Veel beter.” “Je bedoelt anders, neem ik aan” “Nee dat bedoel jij, ik bedoel wel degelijk beter!” “Hihi, wat jij wilt.”

File: Overhead – No Time Between
File Under: Indringende rock
File Audio: [Luister on-line]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven