The Loves – Love

Blijk ik een erg slecht mens wanneer ik vertel dat ik nog nooit van The Track & Field Organization had gehoord? Terwijl ze toch acts van naam – oke, da’s relatief – als of Montreal, Herman Dune en St. Thomas in hun catalogus hebben. Maar mijn slechtheid, die zullen hun nieuwste aanwinsten The Loves me ongetwijfeld vergeven. Niet alleen noemen ze hun debuutplaat Love, ze openen zelfs met “The Sound We Make Is…” en eindigen met “…Love”. Daar tussenin staan een stuk of twaalf vrolijke sixties-tracks met alleen de liedjes – jawel, we hebben het hier over echte, ouderwetse liedjes – “She’ll Break Your Heart” en “I’m Gonna Get F**ked Up” als licht-droevige dissonanten. Maar “She’ll Break Your Heart” is dan wel weer zo’n mooi kleinood dat ik deze graag op een fijne sixties-anno-nu-sampler zou zetten. Love is something you want, staat er in het binnenhoesje, en: Love is something you need. Daar is niks van gelogen en dus zal ik nu niet gaan mopperen dat hun website uit de lucht is. Fijn plaatje voor als je de zomer nog even wilt verlengen.

File: The Loves – Love
File Under: The Sound We Make Is Love
File Audio: [She’ll Break Your Heart]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top