From the Inside – From the Inside

“Alle akkoordenschema’s zijn al eens gebruikt, en 80% daarvan door Lennon en McCartney“, zei een befaamd iemand, ik kan zo niet vinden wie, ooit al eens. Dus ontkom je er niet aan dat je zo af en toe een plaatje in handen krijgt, waar geen originele noot opstaat en dat van de cliche’s aan elkaar hangt. Meestal kunnen we dan de cd in kwestie als zijnde niet relevant opzij schuiven. Maar dat doen we echter niet met From The Inside, een project van voormalig Tyketto zanger Danny Vaugn. Hij jat, samen met producer Fabrizio Grossi en een zootje Italiaanse sessiecats, schaamteloos uit 30 jaar AOR historie en doet alsof Journey en Tyketto nooit bestaan hebben. En het is heerlijk! Schaamteloos goed! Zo’n plaatje dat je doet verlangen om in een open cabrio, met een mooie schone blonde aan je zij, over ‘s herens wegen te scheuren. Zon op je knar, From The Inside veel te hard op de stereo en het leven lacht je toe. Voor hem zijn er de heerlijke melodiëen en het fantastische scheurwerk zo nu en dan. Voor haar de obligate ballad op zijn tijd. En zoals gezegd, er zit geen nieuwe noot bij. Maar wat glijdt het heerlijk naar binnen. Het project From the Inside is door platenmaatschappij Frontiers opgezet om de megastrot van Danny Vaugn weer een prominente plaats in de rockwereld te geven. En dat is gelukt. Schaamteloos goed gelukt zelfs! De kenners weten inmiddels genoeg en zijn al in hun cabrio op weg naar de platenboer. Zon op je knar en die blonde lacht je toe…

File: From the Inside – From the Inside
File Under: Beter schaamteloos goed gejat, dan slecht verzonnen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven