VA – Sub Pop Patient

Postal Service. The Shins. The Thermals. Wat is de overeenkomst tussen deze drie bandjes? Ik tel tot drie. Één, twee, drie. Jammer. Wacht, ik geef u nog een paar hints. Constantines? The Catheters? Frausdots? Wat zegt u? Sub Pop? Sub Pop! Sub Pop is een platenlabel uit Seattle. En ze hebben een paar hele aardige bandjes in huis. En omdat nog niet genoeg mensen gehoord hebben van de Postal Service, The Shins en al die andere namen klusten ze een ceedeetje in elkaar. Een ceedeetje dat goed laat horen dat er na Kurt Cobain en al zijn vriendjes nog veel meer leuks in Seattle in elkaar gezet wordt, al was het maar een platenmaatschappij. En hey! Ze hebben humor! Dear musicians worldwide, Sub Pop Records has signed a deal with the Devil (who is very much a real person) and though that may sound like a dumb thing to do, you should see my beautiful mahogany desk. However, the down side of the deal is that we can not listen to another demo tape until the year 2020. So, that means that we are not currently accepting unsolicited (not-asked-for) demo tapes. Een demotape opsturen heeft geloof ik geen zin, ze hebben een contract met de duivel. Wat wel zin heeft is Sub Pop: Patient Zero eens opzetten. Want dat is een verdraaid leuk ceedeetje dat goed laat horen wat Sub Pop in huis heeft.

File: Sub Pop – Patient Zero
File Under: De duivel woont in Seattle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top