The Go! Team – Thunder Lightning Strike

In de auto (pt.5)
“Doe je dit om mij te pesten of zo?” “Hoe bedoel je? Waarmee zou ik je moeten pesten?” “Nou, ik had je toch al gezegd dat ik helemaal nerveus werd van deze plaat toen je die laatst klaargelegd had om eens te beluisteren in de auto.” “Haha. Dat had ik dan zelf alweer verdrongen. Zal wel komen doordat ik het wel heel leuk vind.” “Ik niet. Ik werd er helemaal kriegel van. Het lijkt me zo’n mannetje dat dat met behulp van een bak samples uit zijn platenkast even een leuk plaatje denkt te maken. En daarbij ook nog eens van de hak op de tak springt. Brrr.” “Je vergist je deels. The Go! Team is wel degelijk een band en veel van de instrumenten spelen ze nog zelf ook, maar er wordt inderdaad ook wel wat gesampled hier en daar” “Zal best, maar van cheezy Loveboat-achtige melodietjes in een keer overstappen op raggende gitaren en dan weer terug en weet ik wat meer is me net iets te gek allemaal” “Is toch juist grappig. Ik vind echt dat er geen overbodige noot op die plaat staat, lekker kort en strak. dat hoor ik ook wel eens anders.” “Bij die bombastische symfo herrie van je zeker.” “Haha, niet alleen daar hoor. Overigens weinig symfo op Thunder, Lightning Strike te vinden hoor.” “Dat zou het alleen nog maar erger gemaakt hebben, inderdaad. Wat dat betreft is jouw platenkast een nog grotere rotzooi.” “En bedankt hé. Toch zijn heel veel meer mensen naast ikzelf heel positief over The Go! Team. En terecht” “Ik zal blij zijn als ik straks bij Under Byen sta te kijken.”

File: The Go! team – Thunder Lightning Strike
File Under: Het betere knip en plakwerk in bandverband

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top