The Stilettos – Making History By Repeating It

Ik schud nu al ruim jaar of twee minimaal vijf stukjes per week uit mijn mouw. De ene keer heb ik wat ruimere kleren aan dan de andere keer. Oftewel de ene keer rolt zo’n stukje er binnen een paar minuten uit zonder reden, op andere momenten valt er hooguit een woord per minuut uit en dan is een stukje van rond de 200 woorden afleveren een straf en levert woordendiarree op. Zo´n zware bevalling valt de lezertjes vast ook op. Het rare is dat de snelheid waarmee zo´n stukje van het toetsenbord rolt totaal onafhankelijk is van het feit of een plaatje goed of slecht is. Het valt me ook op dat ik van die periodes heb dat ik bepaalde woorden veel gebruik. En dat irriteert me best af en toe. Aan de andere kant waarom elke dag weer origineel uit de hoek komen. Gewoon laten rollen die hap en online plempen, dat is het beste! Niet proberen steeds weer met wat nieuws te komen! Maar dat pikken de lezers niet hier. Waarom pikken jullie dat dan wel van muzikanten? Zoals de Stilettos bijvoorbeeld. D’r staat niet één nummer Making History By Repeating It waarvan je denkt, verrek dat is nog niet eerder gedaan. En weet je: het maakt geen zier uit . Drs. Hook, Rockstarbarry en Ned Harris zijn gedrieën gewoon een monsterlijke geoliede punkrockmachine. Die zich nergens een reet van aantrekt. Zo hoort het en dat is fijn.


mij=Stardumb / Sonic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven