A Perfect Circle – Amotion (DVD)

Ik stond te juichen en te joelen als een Frans Bauer fan toen ik dus eindelijk de trotse eigenaar werd van Amotion, de langverwachte Dvd van A Perfect Circle. Als een ware Schumacher scheurde ik met piepende banden naar huis om te gaan genieten van mijn nieuwste aanwinst. Mijn gezicht vertrok al snel van blij naar een beetje teleurgesteld toen ik zag wat het waren….Clipjes!!! Ja hoor eens even, ik wil @#%live registraties! Ik wil zwetende schreeuwende muzikanten zien! Ik wil James Maynard zien kronkelen als een visje op het droge tijdens het uitschreeuwen van “Weak and Powerless”!! Maar nee, ik moet het doen met 1 live opname, “the Noose” . Die overigens wel te gek is, want oh oh oh wat zijn ze goed live! Aangezien er niet dagelijks op tv een clip van PC voorbij komt, is dit wel erg prettig om te hebben, dit zijn geen standaard clipjes, het zijn korte filmpjes (net als bij Tool). Ze hebben per clip een andere regisseur, en voor de video van “Blue” is er een wedstrijd gehouden. En de winnaars staan op de dvd. Om het allemaal nog leuker te maken hebben ze er een remix cd bij gedaan, alleen daarom al moet je deze hebben. Alle ‘meezingers’ staan er op, maar dan in een nieuw jasje, een hele mooie jas nog wel. Het lijkt wel Prodigy meets PC, zo is “Judith” gemixed. En “3 Libra’s” is in een Dub-mix bijna nog mooier dan het origineel. Goed, ik blijf wachten op live opnames, maar tot die tijd kan ik me hier heel goed mee vermaken.

File: A Perfect Circle – Amotion (DVD)
File Under: N van: Nu kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top