Bai Kamara Jr. – Living Room / Intrinsic Equilibrium

Tokkel – tokkel – akoestisch- tokkel – tokkel – jazzy – tokkel – tokkel – ook wel een beetje soul – tokkel – tokkel – stem met gevoel – tokkel – tokkel – opgenomen in de huiskamer – tokkel – tokkel – vandaar de titel – tokkel – tokkel – Living Room / Intrinsic Equilibrium – tokkel – tokkel – beetje handgeklap – tokkel – tokkel – Stay right my friend – tokkel – tokkel – No more fun & games – tokkel – tokkel – I wish for the sun – tokkel – tokkel – I wish for the rain – tokkel – tokkel – Bai Kamara.Jr doet me wel wat aan Chocolate Genius denken – tokkel – tokkel – maar dan zonder dat geniale – tokkel – tokkel – hulp van wat andere tokkelaars – tokkel – tokkel – gaap – tokkel – tokkel – goh, een artiest uit Sierra Leone – tokkel – tokkel – en nu vanuit Brussel – tokkel – tokkel – het kan verkeren – tokkel – tokkel – gaap – tokkel – tokkel – even wat koffie indoen – tokkel – tokkel – even de krant lezen – tokkel – tokkel – gaap – tokkel – tokkel – oh ja, ik was aan het luisteren – tokkel – tokkel – opnames zijn al uit 2002 – tokkel – tokkel – cd is uit 2003 – tokkel -tokkel – vreemd – tokkel – tokkel – gelukkig, het prijsnummer komt voorbij: The powers that govern us – tokkel – tokkel – het is me wat met de liefde – tokkel – tokkel – de cd kan best teruggebracht worden tot dit ene nummer – tokkel – tokkel – gaap – tokkel – tokkel – even verder zappen op de cd – tokkel – tokkel – 12 nummers – tokkel – tokkel – 51 minuten en 20 seconden – tokkel – tokkel – respect as a religion – tokkel – tokkel – dat zou ik ook zeggen – tokkel – tokkel – gaap – tokkel – tokkel – zZz.

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven