He hallo,

Na ruim twee jaar van praatjes bij plaatjes vonden we het wel eens tijd om de boel op File Under eens flink overhoop te halen. En met gepaste trots willen we jullie dan ook onze nieuwe site presenteren, op een eigen domein: http://www.fileunder.nl.
Wij vonden ook dat de opmaak en interface van File Under wel eens een nieuwe lik verf kon gebruiken. Daarvoor hebben we gebruik gemaakt van de diensten van grafisch adviesbureau Vormversterker. We hebben flink geknutseld en vinden dat het resultaat er mag zijn.
Verder zal er niet veel veranderen op File Under. We blijven praatjes bij plaatjes houden. En dat blijven we ook doen op de manier zoals we dat nu doen, in de lekker eigenwijze File Under-stijl. Maar met die prachtige nieuwe site en een flinke ploeg enthousiaste recensenten moet het raar lopen als we niet snel nóg meer bezoekers kunnen verwelkomen. Meer is beter en beter is meer!
Dus updaten die bookmarks, blogrolling, RSS-feeds of hoe je ook hier komt. En veel lees- en luisterplezier.

40 Comments

 1. beroerd

  Heel mooi: fijne balk aan de rechterkant, mooie plaatjes, misschien dat alleen de navigatie naar home beter kan, maar dat is alleen voor wie het home-tekstje over het hoofd ziet (ik)…

 2. Gefeliciteerd! 🙂
  Misschien is het handig als het menu wat normaal gesproken rechts staat ook te zien is als je een zoek gedaan hebt? Ohja, bij de tweede FAQ is er een klik die het niet doet 😉 En er staat ipperdespoot :).

 3. Eddy

  Ziet er strak uit. Complimentjes voor de vormgever.
  Zijn er een paar recencenten, die niet te omschrijven zijn?? Ik mis nog Blizzard, DubbelMono en Gr.R. Of ligt de laatste te genieten van een bass-, drum of keyboardsolo?? ;-P
  Maar vooral. Keep on the good word!!!!!!!

 4. Mooi hoor. Alleen die “lees verder…” is wel irritant. Als ik meerdere praatjes door wil nemen moet ik nu 20x klikken (lees verder, terug, bij de volgende weer lees verder, en weer terug) ipv lekker de pagina lezen

 5. Hartstikke mooi! Prima layout en eindelijk een wie-is-wie van al die raadselachtige muziekfreaks 🙂
  Wel even zeiken: komen alle postjes van File Under 2002-2004 nog in een archief hier? En heel misschien zelfs al die leuke comments erbij?
  Want er staat een automatische refresh op http://fileunder.blogspot.com. In een grafische browser zijn alle oude postjes dus niet meer te lezen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top