Hundred Reasons / Blues Brother Castro

De jongens van Hundred Reasons dachten: “We zitten toch in de studio om “How Soon Is Now?” op te nemen voor die Smiths-tribute. Waarom nemen we niet gelijk nog een trits nummers van anderen op die we altijd al leuk vonden en gooien die op een singletje? Leuk voor de fans. Dan doen we voor de zieltjes die we gewonnen hebben bij de tour met AC/DC een “Back in Black”-cover bij. En voor hun vriendinnetjes doen we er een geinige cover bij van “Fast Car”.” Niet dus. “Back in Black” is ok. Maar als je in een Smiths-cover gaat doen alsof je de Smiths bent gaat het gegarandeerd mis. Daar verandert de bijgevoegde video niets aan. De Lada-uitvoering van Tracy Chapman‘s “Fast Car” haalt het ook niet bij het orgineel. Alleen de vriendjes dus tevree helaas. Blues Brother Castro stelt wel iedereen tevree. Die brengen gewoon een single uit van een eigen nummer, “Drunken Boy”. Doen er ook een (leuke!) clip bij. En “Dress” dat ook al op de buut Money Maker Me staat om je te overtuigen dat je deze eigenlijk gewoon in de kast moet hebben staan. Als toet je nog het vurige “Lovesongs”. Dat is dus vier keer raak in vier pogingen en goed voor en vriendjes en vriendinnetjes. Wat dat betreft is het goed om te zien dat terwijl u dit leest BBC aan de andere kant van de Noordzee zieltjes aan het winnen is. Als daar plek is voor Hundred Reasons, dan is dat er ook voor Blues Brother Castro

File: Hundred Reasons – How Soon Is Now? / Blues Brother Castro – Drunken Boy
File Under: 4 redenen om voor BBC te kiezen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top