Club Diana – Grill

Opeens was onze schoonmaakster in rook opgegaan. Daar hadden we flink de balen van in huize Storm. Weg, foetsie, opgelost. Terwijl wij eigenlijk net tot de conclusie waren gekomen dat het toch wel erg relaxed was zo’n dame die onderhoud doet aan in je huis. Van ons mocht ze blijven. De poet die het kostte was het ons wel waard. Helaas zat er nu dus niets anders op dan zelf weer de stofdoek, stofzuiger en dweil ter hand te nemen. Maar eigenlijk had geen van ons tweeën daar zin in. Ik offerde me op. Het is namelijk een mooi excuus om een cdtje door de huiskamer te laten schallen op een wat onbeschaafder volume. Ik slachtofferde Club Diana´s Grill. Een betere keuze had ik eigenlijk niet kunnen maken. Stiekem leek schoonmaken in één keer leuk werk. Ik begon te stoffen met “FFM” en “Sushi vs Burgerking”. En woohoode lekker mee. Als een razende vloog ik over vensterbanken en deurposten. Er lag best veel stof. Blijkbaar maakt zo´n hulp toch niet alles schoon. Ondertussen speelde Club Diana net zo ijverig verder als ik schoonmaakte. Dan weer bijna fluisterend en ingetogen als Sparklehorse, dan weer scherp en uptempo als Guided By Voices en Pavement. Het waait lekker alle kanten uit. Wat dat betreft verandert er eigenlijk weinig bij Club Diana. Het voelt allemaal binnen een draaibeurt vertrouwd. Net als het weer zelf schoonmaken van je huis. Met een cdtje van Club Diana in de speler wordt het bijna een leuke hobby.


mij=Konkurrent

5 Comments

  1. T-tusz

    ik heb geen schoonmaakmuziek, maar wel afwasmuziek.. telt dat ook? (helmet & godflesh)
    dat 2e punt wil ik graag tegenspreken. ok al is het niet waar, wil ik het toch graag tegen spreken. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top