Girls Aloud – What will the neighbours say?

What will the neighbours say?” Dat vraag ik me ook af. Want sinds ik de nieuwe cd van Girls Aloud heb staat mijn stereoding constant hard. En zingen die lieve leuke dames de hele dag door hun liedjes. En wát voor liedjes! Het zijn liedjes waar de zon van gaat schijnen, liedjes die voor een vrolijke dag zorgen, liedjes waar uw ongezond boze buurman lief en aardig van wordt. Zulke liedjes. En nee, normaal hou ik inderdaad niet van dit soort plaatjes. Maar voor de Girls Aloud maak ik graag een uitzondering. Je zou haast vergeten dat ze ooit meededen met een of ander popprogramma. Ze laten me de Spice Girls vergeten, Beyonce en de andere twee tutjes van Destiny’s Child kunnen er een puntje aan zuigen en wie was Kylie Minogue ook alweer? Deze plaat, “What Will The Neighbours Say” kan gemakkelijk meedoen voor de plaat van het jaar, wat ik u brom. Eerst hadden we een verzamelalbum van Live, toen kregen we zomaar een nieuwe Phil Collins kado. Daarna een nieuwe Emma Bunton en nu weer een nieuwe, fijne Girls Aloud! Mijn jaar kan écht niet meer kapot. Zo dan.


mij=Polydor

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven