Br. Danielson – Brother is to son

Ik ga vandaag een slaapkamergeheim met jullie delen. En niet zomaar één. Vanuit deze kamer komt bij mij de inspiratie binnen. Nee, er komt helaas geen knappe chick á la Emma Bunton aankloppen. Het gaat om een merel die boven de relatieve stilte het hoogste woord heeft. Mijn tuindeur staat namelijk open. Mogelijk dat die vogel eens even komt om lekker mee te kwetteren met het album dat door mijn huis galmt, namelijk Brother is to son van Br. Danielson aka Daniel Smith. Hij is namelijk ook een vogel. Een rare vogel met een hoge stem die live zijn ding vanuit een boom schijnt te doen. Zijn album staat vol met rare, moeilijk toegankelijk liedjes die vast verkeerd vallen bij het ongeoefende oor. Maar mijn oren zijn wel geoefend, ik hou namelijk van dit soort liedjes. En de merel in mijn tuin kennelijk ook. Dit brengt mij erop dat ik nog even iets moest melden. Ik ga binnenkort verhuizen. Er is een deur naast mij een boomhut vrijgekomen. Of misschien dat ik naar het nest iets verderop ga. Je hoort het nog wel. Ik wil namelijk ook lekker zorgeloos mee kwetteren bij achterdeuren waar deze cd in de speler zit.


mij=Secretly Canadian / Labelman

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top