I Am Kloot

I Am Kloot (Patronaat, 09-12-2004)


mij=Patronaat, 9 december 2004. Foto: George

2 Comments

  1. Ro

    Oeh… da’s een hele mooie foto! Zo heb ik ze niet gemaakt daar. En ze staan ook nog niet eens online.
    Goed optreden trouwens. Ik ken ze helemaal niet, maar ik was aangenaam verrast. Britpop met een randje. Het viel me wel op dat ik geen enkel melodietje van ze kan onthouden, dus dat verklaart misschien waarom ze nooit ‘doorgebroken’ zijn. Maar dat kan ook aan de buitensporige alcohol consumptie liggen natuurlijk. Hij heeft zich in ieder geval openlijk verontschuldigt voor het in zijn ogen slechte optreden op Lowlands. Daar was ik niet bij, maar ik heb wel verhalen gehoord over de misstanden die aldaar plaatsvonden backstage…
    Een heel gemengd publiek trouwens. Er zat zelfs een jongetje van niet meer dan 12 jaar helemaal vooraan op het podium, alle teksten mee te zingen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top