VA – Bring Your Own Poison (The Rhythm Factory Sessions)

The Libertines zal hoog prijken in de jaarlijstjes over 2004. Terecht, ze leverden immers een prachtplaat af. Wat doe je dus als je iets uitbrengt waar ze op meedoen? Je zet het met een opvallende sticker op de buitenkant. Verder noem je nog wat andere bands die op het live-plaatje meedoen, zoals Baby Shambles (de nieuwe band van Pete Doherty (inmiddels ex -The Libertines)), The Lams en The Paddingtons. Dat moeten de laatste ruige Engelse ontdekkingen wel zijn. Met de verkoopcijfers moet het nu wel goed komen. De mevrouw op de hoes heeft echter een kruis op haar voorhoofd. En wat gebeurt er met bomen die een kruis hebben? Die worden geveld. En wat gebeurt er met deze cd? Die wordt ook geveld. De avond in december 2003 in de Londense The Rhythm Factory was kennelijk leuk. Maar welke malloot bedenkt het om hier een selectie van uit te brengen? De productie is erg belabberd, her en der wordt er wat aan- en afgekondigd, het is een wazig geheel, er zitten vreemde kraken op en er zit ook nog een bug in een opname. En dan heb ik het nog niet eens over het spelen van de bands. Alleen het nummer van The Paddingtons en het solo-nummer van Pete Doherty zijn nog de moeite waard. Kortom als je in Londen bent zou je eens in deze club kunnen gaan kijken of je zou op zoek kunnen gaan naar iets van The Paddingtons, maar dit misbaksel kan zo naar de schroothoop.


mij=Snapper

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven