VA – Leitwerk der modernen Idiomatik

Ik verdom het. Ik ben opstandig. Ik weiger om hier zevenentwintig verschillende bandnamen neer te tikken en er ook nog links bij te gaan zetten. Ik doe het niet! Ik zou ook geen ruimte over hebben om nog iets zinnigs te schrijven. Ik zou alleen al aan woorden er iets van zestig kwijt zijn. Ik mag er maar iets van tweehonderd tot tweehonderdenvijftig gebruiken. Ik ben niet gek, geen moderne idioot. Ik ben opstandig. Ik koester de energieke nummers die vooral te vinden zijn in het genre trashbluesrockpunk of hoe het ook mag heten. Ik kende het Duitse Sounds of Subterrania label niet, maar als ik de lijst doorkijk zie ik toch de nodige bekenden voorbij komen. Ik weiger ze echter te noemen. Ik ben immers opstandig. Ik verklap wel dat er veel leuke dingen tussen zitten. Ik ontdek nieuwe bands, ik hoor oudere – ook Nederlandse – helden en helaas ook wel wat meuk die er van mij niet op had gehoeven. Ik zal echter niet zeuren over een cd die in de winkel tussen de vijf en acht Euro kost. Ik vind Leitwerk der modernen Idiomatik een zeer geslaagde verzamelaar met bovendien mooi artwork. Ik adviseer de liefhebber echter om deze te laten liggen. Ik vrees namelijk dat er veel tussen staat dat vraagt om een nadere bestudering. Ik hoor het spaarvarken al knorren.


mij=Sounds of Subterrania / Sonic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven