David Kitt

David Kitt is helemaal niet Kutt


mij=David Kitt, 21 maart, Paradiso, Amsterdam. Foto: George

9 reacties

  1. Ik zou niet weten wat voor muziek hij maakt, maar soms, heel soms, mag een appetijtelijk uitziend persoon aanleiding genoeg zijn om wél eens te gaan luisteren, nietwaar?
    (Zeker als daar het woord geluidentoverdoosje valt!)

  2. Net toen ik wilde schrijven dat iemand die er leuk uitziet best reden genoeg mag zijn om op zn minst één keer naar de muziek te luisteren, klik ik door naar imnotsoho en laat ik dat maar even achterwege. Argumenten tegen heb ik nu genoeg, argumenten voor maar eentje. Niet eens rechtsgeldig.

  3. Nee Jnnk, dat imnotsoho het niks vindt wil niet zeggen dat het niets was. Ik vond David Kitt leuk, ik hou van die laptop en dat deuntje waar hij dan op meespeelt en ik vind die gitaarsolo’s van hem helemaal goed. Dat het allemaal niet supergelikt is is juist leuk en helemaal niet slecht.
    Vind ik dan.

  4. George spreekt in wijze woorden. Laat je vooral niet door mij weerhouden om eens te gaan luisteren. Ik ga vaak juist wel luisteren als iemand wordt afgezeken en dat heeft de nodige pareltjes opgeleverd. Alleen achteraf niet zeuren dat ik je niet gewaarschuwd heb 😉
    Overigens hoeft van mij alles niet gelikt te zijn hoor George. Alleen mag het wel wat minder saai en slaapverwekkend 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven