Nedelle – From the lion's mouth

De afgelopen maanden had ik even helemaal genoeg van relaties. Er is echter verandering in gekomen. Ik ben helemaal hoteldebotel van Nedelle Torrissi. Ze heeft me met haar stem betoverd. Ze was aanvankelijk wat schuchter, maar nu straalt ze warmte uit en blijkt ze ook humor te hebben. Nedelle en ik kennen elkaar nog niet zo lang. Zij nam het initiatief door een cd op te nemen getiteld From the lion’s mouth. Aangezien toeval niet bestaat kwam deze in mijn handen. Via deze weg geef ik nu een reactie. Nedelle, het is goed mis met mij. Ik zie ons al lopen over het strand van Californië. Hand in hand met een heerlijk zonnetje op ons hoofd. Dan pak je jouw gitaar en speel je mooie liedjes voor mij. Een beetje jazzy, folky, een beetje alsof we terug zijn in de jaren ’70. Ik smelt. Op het album heb je een hele rij aan gastmuzikanten, maar die nemen wij natuurlijk niet allemaal mee. Hoe goed gedoseerd en smaakvol ze overigens ook spelen op o.a. klarinet, cello en viool. Wij zijn samen. Wij zijn verliefd. Als we thuis zijn speel je nog even op de piano. Ik ben niet meer tot praten in staat. Nedelle, ik kom bij je wonen. Nedelle, ik wil elke dag van je genieten. Ik zal alles voor je doen en dan schrijf je in het boekje bij je volgende cd: “Thank you: Ewie.” Graag gedaan, lieverd.


mij=Kill Rock Stars / Konkurrent

4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven