V8 Wankers – The Demon Tweak

Luisterend naar V8 Wankers hoor ik vieze dikke Duitsers tragische bierbuikenmuziek met foute teksten maken. Dertien inwisselbare nummers in een dozijn met goedbedoelde – maar slecht uitgevoerde – domme mannen muziek doen mij bijkans braken. De voorbeelden zijn overduidelijk: AC/DC, Zeke, Peter Pan Speedrock, het hele gebruikelijke arsenaal. Zelfs de foto op de cover is afgrijselijk: gouden tanden, vette haren, groene tattoos, echt vre-se-lijk banaal. Kijk, ik ben geen moeilijke jongen, met echte goede rawk ben ik een blij mens. Maar wanneer het gebracht wordt met een zagend Duits accent, dan houd ik het niet meer en rouw ook ik intens. Geen riffje dat blijft hangen, geen ritme dat versnelt, mijn koninkrijk zou ik geven voor wat authentieker geweld. Op bierfeest en carnaval zijn de Wankers vast een graag geziene gast; garantie voor een volle tent. Wil je daarentegen ook een héél klein beetje muzikaliteit dan is deze plaat werkelijk waar ongekend. Een klein beetje van alles maar van niets een beetje goeds, mijn tedere kleine oortjes worden hier niet voor behoed. Toch wil ik u niet dwingen, u heeft uw eigen smaak, maar waarschuwen voor deze troep is toch zeker wel mijn taak. Dus indien u eigenwijs wilt zijn, koop dan The Demon Tweak. Echter let wel, ik zeg het nog één maal, dit is baggermuziek!


mij=Rude / Rock Inc.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven