Orlando – Songs Before Sunrise

Ik suggereerde al eens dat Aimee Mann een zusje heeft. A Girl Called Eddy is de naam waaronder ze optreedt. De zangeres heet zelf Erin Moran. Erin en Aimee hebben ook nog een Spaans ver achternichtje waar ze zelf geen weet van hebben. Ze heet Ana Bejar. Ana woont in Madrid en treedt met haar band op onder de naam Orlando. Het schijnt dat ze voordat ze Orlando begon in een indie-bandje gezeten heeft dat luistert naar de naam Usura. Niet dat u nu opveert van uw stoel van herkenning of enthousiasme, want ik kan me bijna niet voorstellen dat u ooit gehoord heeft van Usura. Net zo min als u ooit gehoord zult hebben van Ana Bejar of Orlando. Toch zou u dat misschien eens moeten veranderen, zeker als u bovengenoemde verre familie van haar kunt waarderen. Orlando’s derde cd Songs Before Sunrise is hun eerste via Astro Discos. Ik heb helaas tot nu toe nog niet de kans gehad om de liedjes te testen tijdens of zelfs voor zonsopgang. Ik kan me wel goed voorstellen dat je slechter gezelschap kunt hebben tijdens de donkere momenten voor de zonsopgang dan deze lome, warme liedjes met hier en daar een licht jazzy en elders een meer folky inslag. Ik denk dat ik het zo ga doen morgen: Ik ga fietsen naar het station met Aimee, kijken naar de zonsopgang met Ana en dan richting de eerste koffie met Erin. Zien ze elkaar ook weer eens. En als ik geluk heb zingen ze samen ook nog een liedje voor me. Ik ga nu vast slapen, dan is het eerder morgen…


mij=Astro / Sonic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven