Dredg

Waarom was ome Storm afwezig? U wilt het niet weten. Dom was het wel, zo zegt men...


mij=Dredg, 9 juli, Melkweg, Amsterdam. Foto: Wouter

7 reacties

 1. Zeke

  Mooie sfeerimpressie Keuris, zo was het inderdaad. Veel gefreak met knopjes, scharen, afstandsbedieningen en ander gedoe maar wel erg goede muziek.
  Jammer dat die zanger zo’n enorme lul was en nota bene publiekelijk begon te zeiken over te veel knipperende lichten. Misschien moet hij eens een Live in the Living doen, dan heeft hij daar tenminste geen last van 😛

 2. Zeke

  Nou Martin, ik heb het gewoon niet zo op bands die voor de ogen van het publiek moeilijk gaan lopen doen over apparatuur. Het eerste half uur waren ze ook constant bezig met stemmen en ander elektronisch gedoe. Als je last hebt van de lichten is dat best mogelijk maar breng dat dan via iemand anders over op de lichtmeneer en val mij – als betalend toeschouwer – niet lastig met je gemiet.

 3. Muziek was goed, maar qua presentatie hebben ze nog een lange weg te gaan… 0,0 uitstraling. Totaal geen band met het publiek, behalve dat ie vier keer moest vragen wat “thank you” is in t nederlands en totaal geen plezier met elkaar, althans dat was niet te zien. Kortom, een goede muziekale band, maar niet om aan te zien… laat staan fotograferen

 4. Martin

  I see your point. If technical perfection comes before atmosphere I don’t like that either. But luckily I wasn’t standing first row, so I didn’t see all of what was happening there. I just stood there in the center and was totally blown away by what I think was an incredible concrt, one of the most impressive displays of art, skill and feeling I ever experienced.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven