Green Day

Green Day!


mij=Green Day, 7 juli, Ahoy, Rotterdam. Foto: Wouter

50 reacties

 1. Elles

  ik was er ook 🙂 was echt helemaal geweldig, alleen kan ik nergens foto’s vinden.. alleen maar van die amateurfoto’s enzo 😛 heeft iemand een site waar GOEDE foto’s op staan?

 2. Floortje

  Geweldig concert! Green Day is goed, alleen klote dat al die dodo’s alleen foto’s van Coldplay op mojo zetten 😐 Die foto’s van wouterkeuris.nl zijn goed, niet zeiken jullie!

 3. milou

  greenday was echt super, die foto’s zijn echt wel goed. echt jammer dat we de camera’s in moesten leveren. Jimmy eat world was ook goed. maar niemand overtreft Greenday en Billie Joe’s enorme energie, echt te gek..

 4. Esther.,..!!

  Het was echt cker vet…!!!.. maar ik zag ook dat er van die gasten met camera’s omliepen tijdens het concert.. het werd allemaal opgenomen.. zou die film dan ook ergens verkrijg baar zijn?.. er staat ook een stuk in de hitkrant van vorige week.. gaat ook over het concert:D

 5. Anonymous

  @ Storm >> nee die hierboven niet, dies echt heel mooi. maar er zijn wel heleboel van die foto’s ik heb dr zelf ook wel een paar maar ik wil echt GOEDE foto’s zoals die hierboven snap je?

 6. Anneagain =)

  Heey
  ben k weer! whah
  kben hier alleen =(
  Maar k heb ondertussen iets van 30 foto’s drbij =D
  soo.. laat maar !
  of je moet heeeeleee mooie hebben natuurlijk !! 😉
  Byeeexx
  Anne

 7. Anne

  Jaa i know!
  Maar k was de dag drna vrydag meteen op vkantie gegaan..en k was woensdag weer terug.. dus kheb helemaal geen tijd gehad drvoor ;)..
  Never mind..
  Got to go
  Byee
  ps. k heet trouwens annE ipv annIe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven