Drekka – Extractioning

drekka-extractioning.jpgIk moet met mijn auto een kleine 125 kilometer rijden voor ik weer thuis ben. Ik geef gas tot de maximumsnelheid van 120 km per uur. In de cd -speler heb ik Extractioning van Drekka gestopt. De cd-release van een cassette uit 1998 die diverse geluidslandschappen met hier en daar een liedje bevat. Onder mij glijdt het asfalt voorbij. Links van mij is er een vangrail en rechts volgen diverse invoegstroken. Een automobilist is bij mij aan het kleven. Aan de rechterkant ligt een dorpje waarvan alleen de kerktoren zichtbaar is, waarna het uitzicht overgaat in bomen waarvan ik alleen de kruin kan zien. Een auto rijdt 80. Een remlicht is stuk. Ik hoor een vreemde cover van een nummer van Cat Power. Ik zie een bord met 70 knipperen. Ik rij op een file in. Een bord knippert 50, terwijl ik stilsta. Een automobilist haalt op de vluchtstrook in. Ik zie een platgereden duif liggen. Links ligt een industrieterrein met een grote parkeerplaats. Voor mij rijdt een wagen met een Belgisch nummerbord. Na een kleine drie kilometer file mag mijn auto weer. De oorzaak van de file is onduidelijk. Ik neem een afslag. Ik hoor weer een vreemde cover. Dit keer van een nummer van Donovan. Ik zie de Betuwelijn in aanbouw met veel beton en aan de andere kant een geluidswal die overgaat in industrieterrein. Hier en daar is plaats voor een lelijk billboard, een tankstation zoals er zoveel zijn of een bos waar de bomen netjes in een rijtje staan.


mij=Blue Sanctuary / Konkurrent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven