Chk Chk Chk

Ubergrappige band. En geen toegift doen gaat het helemaal worden dit jaar.


mij=!!!, 11 augustus 2005, Melkweg, Amsterdam. Foto: George

6 Comments

  1. Harmen

    Phew! Was er ook bij. Wat een saai bandje met niet boeiende nummers en irrtante zanger. Met zoveel mensen op het podium moet je toch wel wat spannends kunnen maken?

  2. Barbara

    Ik was er ook en vond het geenszins saai! De zanger vond ik juist lekker energiek, goeie stem etc. Ik vond het lekker ‘funky’ en het was echt geweldig toen ze op een gegeven moment met zijn drieen stonden te drummen/trommelen. Super! Alleen jammer dat er geen toegift kwam…

  3. Dit is niet zo’n beste band hoor – echt niet heb ze paar keer per ongeluk gezien en de volgende keer vermijd ik ze express – vooral die zanger is ‘n luldebezanger…Ik ga maar weer ‘s lekker vingervlug zijn en hopen dat mijn roompotje kan knallen! x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top