My Chemical Romance

Oink oink oink


mij=My Chemical Romance, 31 augustus, Melkweg, Amsterdam. Foto: George

39 reacties

 1. Kansloosch

  Wat een klote optreden was dat zeg. Leuk als je 14 bent, meisje en je poes niet droog kan houden bij dit soort events. Mijn god, kansloos geschreeuw van een kansloze live band. Btw ik ben dus groot fan van de cdees. Maar deze jongens moeten gewoon niet live spelen 😉 Jammer .. geef mij dan maar dredg.

 2. MCR lover

  I LOVE MY CHEMICAL ROMANCE!! &ND I FUCKIN LOVE GERARD!!!
  @Peter, Jij hebt echt geen smaak zeg T_T
  als je de muziek niet leuk vind hoef je nog niet zo te gaan zeiken, zoek toch een leven.
  My Chemical Romance is gewoon helemaal geweldig en jij bent gewoon jaloers. En nee, ik ben geen 14 jarig meisje die dur poes niet droog kan houden bij dit soort events, dus daar heb je blijkbaar ook weer GEEN gelijk in he.
  Je bent gewoon te triest,, hun muziek is niks anders dan geweldig en Gerard is de beste zanger die er is!!! LOVE MY CHEMICAL ROMANCE!!!!!!!

 3. Arvidium

  MCR is inderdaad wel lekker (en dan bedoel ik de muziek, niet de zanger), maar om nou zo overdreven te reageren als hier wordt gedaan?
  Doe is even terug de speeltuin in jullie. En kom maar terug als je het over MUZIEK wil hebben.
  Wat interesseert mij het nou hoe de uitvoerende artiest er uit ziet?

 4. beritt

  hoii allemaal ..
  k kom hier ff neerploffen dat k MCR het beste vind!!
  ng mr goed dat zij ng muziek maken , anders zou t ni veel soeps mr zijn .. met al die rappers en R&B-nullekes die denken dat ze kunnen zingen =s
  voila , hierbij is het dus wel duidelijk ==>
  MY CHEMICAL ROMANCE = THE BEST

 5. Steven

  Jullie krijgen het wel voor elkaar om altijd weer die “fans” over de zeik te krijgen he. En dan niet een beetje respectabele fan nee, gewoon de standaard MSN fan die niet helemaal snapt hoe het zit.

 6. Eliiné

  OMG hllo ieder1 heeft z’n eige styl éh!! ik ben egt een mcr-fan, maar drm ben ik ng geen emo éh, sgraal seg!!!! kyk mer t1 ner u eige en nii naar een andr!!! kuss lové mcr!!! .XoXo.
  Miié

 7. ChRiisTel 666 MCR rOcks!!!

  ik wil ff wat fucking zegge tegen die fucking dommen mense die iets tege MCR hebben en Emo’s,,,FUCK UP!!! zoek een fucking leven als je wat tege ons heb (emo’s) en wat tege MCR heb dan hoef je niet tege onz te zitte seike :S dan is het lekker jouw probleem en niet de onzu :S dus…… en geef is ff een gOewde reden waarom je aan onz emo’s een hekel zou hebben ik wil niet arrogant doen maar ik vind heeeeel knap van veel emo’s (en mezelf dus) dat sommige ermeej gepest worde dat ze emo zijn en daar schijt aan hebbe en toch gewoon door blijve gaan ermeej 😉 { THAT’S THE SPIRIT!!xD} en nog wat…wat jullie fucking domme jumpers enzoow … jumpstyle is niet eens muziek het is een beetje met knopjes schuiven in de studio en je denk dat het muziek is :S echt muziek bijvoorbeeld dat van MCR (A) word met INSTRUMENTEn gemaakt en de prachtige stem van Gerard way 😀
  nOuw dOeiii!!!

 8. Steven

  Kan ik het toch niet laten he.
  Hoe kortzichtig is het om electronische muziek(want dat is jumpstyle) af te schuiven tot het wat met knopjes schuiven in een studio. Ik zie het jou nog niet doen. Nou heb ik zelf een hekel aan jumpstyle maar dat neemt niet weg dat ik er wel respect voor heb.
  Al die emo gastjes die uit hun plaat gaan op MCR en die niet eens normaal een paar regels kunnen typen, daar heb ik ook nog respect voor.
  Wat ik jammer vind is dat ze niet kunnen onder bouwen waarom MCR zo geweldig is. Alhoewel, misschien kunnen ze dat wel maar kan ik het gewoon niet lezen omdat hun toetsenbord stuk is?

 9. Maaaike

  Ik ben geen emo, geen punker, ik ben gewoon mij. En ja, ik ben gek op My chemical romance. Mensen vindne het altijd raar, zo van: Ehm…moet jij dan niet in het zwart gehuld zijn en doen alsof je dood bent? Nee dus! Het gaat om de muziek (en okeee..ik geef het toe..ook wel om Gerard

 10. Gerald

  3/5 van MCR is Emo, en Gerard Way niet. Hij is gewoon een nette jongen, met gewoon een hele mooie muziek style. En emo’s snijden zich zelf open? Moet je maar eens aan hun vragen of ze zich zelf open hebben gesneden. Dat is gewoon een bordeline. En het gaat om hun kledingstyle Één oog bedekkend, vaak zwart (geverfd) haar, skinny jeans, een strak (band)shirt, (oude, beschadigde) Converse All-Stars, stud-riem en polsbandjes.
  Emo’s worden beschreven als verlegen, gevoelige, emotionele, teruggetrokken personen.
  Maar die mensen, willen zich zelf niet opensnijden om bij het Emo-Cultuur te horen, dat is gewoon een misverstand.

 11. Sabine

  Welke muziek je ook goed vind, er zullen altijd mensen zijn die het er niet mee eens zijn, logisch, want smaken verschillen.
  Ik vind het echter wel belachelijk dat iedereen zo over de zeik gaat wanneer iemand z’n mening erover geeft. (zowel voor als tegen)
  En voor degene die zo graag hun oordeel geven over wat hun zien als emo’s ”get your facts straight!”
  Wat MCR betreft, ik vind ze dus WEL goed, en nee, ook ik ben geen 14 jarig meisje dat flauw valt bij de aanblik van Gerard.
  Maar de muziek en sfeer die een MCR-concert met zich meebrengt vind ik gewoon geweldig.
  Toegegeven, in de HMH was het geluid misschien niet perfect, maar afgelopen Dinsdag in Brussel hebben ze duidelijk laten horen dat dat aan de geluidsinstalatie en de akoestiek van de HMH lag, en niet aan MCR zelf.
  Verder een top-concert!
  (oh, en voor iedereen die tijdens concerten perse hysterisch wil gillen.. sommige mensen willen ook graag de band horen.. *hint* *hint*)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven