Skitsoy – Come to Belgium

skitsoy-come_to_belgium.jpgIk ben gek op destructieve hulpmiddelen. Daarvan kan je mooie lijstjes maken: de moker, de kettingzaag, de bijl, enzovoort. Nu deed ikzelf een paar weken geleden een spontane aankoop. Tot voorheen werden hogedrukreinigers door mij bestempeld als nutteloze apparaten. Ik had echter een nut ontdekt in mijn achtertuin en op mijn balkon. Al snel kwam ik erachter dat dit schijnbaar nutteloze apparaat ook tot de categorie van destructieve hulpmiddelen behoorde. Op de eerste herfstdag van dit jaar (en tevens waarschijnlijk de laatste dag met lekker weer) ging ik mijn (tevens nutteloze) balkon te lijf. Poeh poeh, wat een zooitje werd het in eerste instantie. Maar het resultaat mag er wezen. Alle tegels zijn weer ontdaan van mos en andere vuiligheden; en het geheel is ook voor de buren weer het aanzien waard. Het nadeel van dit soort activiteiten is dat je vanwege de herrie niet tegelijkertijd muziek kan luisteren. Je moet het dan dus met de muziek in je hoofd doen. Vlak voor het reinigen had ik Come to Belgium van Skitsoy opstaan. En tijdens het reinigen had ik eerst Audioslave en vervolgens de laatste van Life of Agony in mijn hoofd. Eigenlijk zegt dit wel genoeg. Sterker nog de bio van de band vertelt het ook. Zo vaak kom je niet een bio tegen die gewoon klopt en dat is al een compliment waard. Maar Skitsoy valt dus te vergelijken met een hogedrukreiniger, schijnbaar overbodig, kan redelijk destructief zijn, het wordt eerst een zooitje maar het resultaat mag er wezen.


mij=Skitsoy / Lowlands

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven