Subtitle – Young Dangerous Heart

subtitle-young_dangerous_heart.jpgElk jaar heb ik een paar studiedagen om bij te blijven op mijn vakgebied het onderwijs. Meestal zijn dit interessante, maar zware dagen. Zwaar, omdat er veel inzet van mij gevraagd wordt in korte tijd. Interessant, omdat ik hier nieuwe inzichten en informatie krijg. De studiedagen beginnen meestal met het voorstellen. Het vervolg wil nog wel eens verschillen. Mijn voorkeur hebben dagen waar er een goede afwisseling is tussen luisteren en eigen inbreng. Ik heb namelijk een grote zwakheid. Ik kan niet langer dan tien minuten naar iemand luisteren. Ik dwaal dan af met mijn gedachten, heb geen idee meer waar het over gaat. Giovanni Marks alias Subtitle heet op het debuutalbum Young Dangerous Heart welkom en wenst mij veel plezier toe bij het beluisteren. Hierna komen de eerste elektronische klanken mij tegemoet, waarna ik op het puntje van mijn stoel zit. De hiphopper vertelt zijn verhaal over de hedendaagse samenleving. Ik knik tevreden. Dit album slaat de goede weg in. Na tien minuten begin ik echter naar iets anders te verlangen. Het wordt monotoon. Na ruim een uur ben ik met mijn gedachten niet meer bij dit album en bedenk ik me dat de laatste vijftig minuten langs me heen zijn gegaan. Dat kan toch niet de bedoeling zijn geweest van een album dat zo veelbelovend begon en waar ik nieuwe inzichten van hoopte te krijgen.


mij=Willie Anderson Recordings / Konkurrent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven