dEUS

dEUS in Paradiso. Een van de allerbeste concerten van dit jaar. Weergaloos.


mij=dEUS, 25 oktober, Paradiso, Amsterdam. Foto: George

8 reacties

  1. edwin

    na het concert van erin mckeown in de kleine zaal (erg fijn concert) zijn we nog even de grote zaal ingesneakt. deus is niet helemaal mijn ding, maar er waren genoeg fijne riedeltjes te ontdekken om ook van dit naprogramma te genieten 😉

  2. Eh nee

    Hm nou ‘k vond ‘t eigenlijk helemaal niet zo goed, dat concert van dEUS. Best wel slecht eigenlijk. Zo weinig spontaan heb ik ze nog nooit gezien. De nieuwe bandleden mogen dan briljante muzikanten zijn, de SPANNING is er wel een beetje vanaf met zo’n geoliede rockshow. Ben halverwege naar huis gegaan dus weet niet of er daarna nog iets moois is gebeurd…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven