VA – Brazilectro Session 7

va-brazilectro_7.jpgHij kijkt nog eens door zijn varifocus glazen naar buiten. Het weer wordt er niet veel beter op. Met een licht gevoel van leedvermaak ziet hij hoe zijn zakelijk partner buiten in gevecht is met de terrasstoelen in de wind. Maar eigenlijk kan hij er helemaal niet om lachen. Wat een ongelooflijke klotezomer zeg! Dan denk je dat je alle zaakjes mooi voor elkaar hebt: een toplocatie, een mooie deal met de drankenboer, een sfeervol interieurtje, een gratis zonnebril-op-scherpte en de juiste muziek. Brazilectro deeltjes 1 t/m 6, want brazilectro is the new lounge. Om de zomer nog enigszins te redden heeft hij vandaag ook maar deeltje 7 in huis gehaald. Wederom een fraai vormgegeven dubbelaar met contemporaine latin-klanken uit het schijnbaar altijd zonnige – zij wel – Brazilië. En daar is ook deze keer weinig mis mee. De verrassing is er natuurlijk wel een beetje vanaf. De echte purist (lees: brazilonerd) zal er ongetwijfeld genoeg op aan te merken hebben maar daar worden deze verzamelaars dan ook niet voor gemaakt. Aan alles is te merken dat Audiopharm deze verzamelaars met grote zorg samenstelt. Zo vind je naast grotere namen zoals Bebel Gilberto, Richard Dorfmeister en Katia B. – al dan niet in een kekke remix – nog een handvol exclusieve tracks. Daardoor zijn deze compilaties dan ook gemakkelijk als verreweg de beste in het genre te bestempelen. Onze onfortuinlijke ondernemer zal hier in ieder geval geen buil aan kunnen vallen. Goede actie, van Audiopharm!


mij=Audiopharm / SPV / Rough Trade

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven