Wir Sind Helden

Nog nooit zag ik zoveel blije Duitsers in de Melkweg. Volgens mij waren er trouwens alleen maar Duitsers. Het was een vrolijke boel en dat was het!


mij=Wir Sind Helden, 30 oktober, Melkweg, Amsterdam. Foto: George

5 Comments

  1. edwin

    naar aanleiding van je foto heb ik net op hun website wat muziekjes beluisterd en dat klinkt best heel erg leuk. ik had nog nooit van ze gehoord, maar mss hebben mijn vrienden en ik gister toch de verkeerde beslissing genomen om naar oceansize te gaan :-\

  2. Evelyne

    dEUS, Sufjan Stevens, Editors en nu weer deze: wat een fijne serie foto’s George! Sosm heb ik het idee dat ik naar kunstwerkjes kijk in plaats van “gewoon” weer een foto van een concert want die zie ik hier en elders al genoeg.

  3. Arnie Bubble

    Het was heel erg goed gisteren!! Kende de CD wel een beetje, maar live klonkt het nog veel beter. Veel steviger… En het was vooral heel erg ongedwongen en.. uhm.. gezellig!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top