Wir Sind Helden

Nog nooit zag ik zoveel blije Duitsers in de Melkweg. Volgens mij waren er trouwens alleen maar Duitsers. Het was een vrolijke boel en dat was het!


mij=Wir Sind Helden, 30 oktober, Melkweg, Amsterdam. Foto: George

5 reacties

  1. edwin

    naar aanleiding van je foto heb ik net op hun website wat muziekjes beluisterd en dat klinkt best heel erg leuk. ik had nog nooit van ze gehoord, maar mss hebben mijn vrienden en ik gister toch de verkeerde beslissing genomen om naar oceansize te gaan :-\

  2. Evelyne

    dEUS, Sufjan Stevens, Editors en nu weer deze: wat een fijne serie foto’s George! Sosm heb ik het idee dat ik naar kunstwerkjes kijk in plaats van “gewoon” weer een foto van een concert want die zie ik hier en elders al genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven