Gotan Project – La revancha Del Tango – live

gotan_project-la_revanche_del_tango_live.jpgIk loop vaak te kankeren op omstanders omdat ze door mijn favoriete bandje heen lopen te lullen. Vooral in Paradiso hebben ze daar een handje van. Maar heel eerlijk gezegd, ook ik maak me daar soms schuldig aan. Bijvoorbeeld op Lowlands, waar ik stond te wachten op een Motorpsycho-concert. Ondertussen speelde Gotan Project en dat was best aangenaam. Dat bleken meer mensen te vinden, want om me heen stonden meerdere groepjes met elkaar te praten die zo nu en dan eens een goedkeurende blik richting podium wierpen. Waar overigens niet zoveel gebeurde. Er werd wel gedanst, maar dat valt van een afstandje ook amper op. Met een pilsje erbij bleek Gotan Project een perfect soort loungemuziek. De cd’s heb ik echter nooit gekocht. Vrienden wel en daar wiegde ik regelmatig mee op feestjes als Gotan Project werd opgezet. Pilsje er weer bij, heerlijk genieten. Datzelfde Gotan Project heeft inmiddels een live-dvd uit, La revanche del tango live. De heren en dame van Gotan Project moeten beseft hebben dat een gewoon live concert op dvd wel eens niet zo spannend zou kunnen zijn. Daarom zijn de beelden versneden met fraaie effecten en beelden van Buenos Aires en diverse historische gebeurtenissen. Maar hetzelfde probleem doet zich voor. Ik blijf niet kijken. De muziek is wederom heerlijk, maar na een minuut of vijf loop ik weg en ga ik wat doen. Met Gotan Project op de achtergrond. Het werkt (weer) ideaal voor feestjes. De dvd opzetten, met de beelden erbij en het stoort niet. En het blijkt maar weer eens puike muziek te zijn. Voor de extra filmpjes hoef je het ook niet te doen, dus deze dvd is vooral voor diegenen die nog niks van Gotan Project in huis hebben. Maar u mag ook hier komen kijken. Pakken we er een meteen een pilsje bij…


mij=Ya Bast / Discograph

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven