Kathleen Edwards

Kathleen Edwards, wat een vrouw!


mij=Kathleen Edwards, 19 juni, Melkweg Oude Zaal, Amsterdam. Foto: Storm

11 Comments

  1. Eh? Wie zegt dat? Niemand toch? Het was gewoon een geweldig optreden van een geweldige vrouw. Iemand waarvan je je afvraagt hoe het mogelijk is dat ze in de kleine zaal van de Melkweg speelt in plaats van voor een uitverkochte grote zaal van Paradiso.

  2. Eh? Wie zegt dat? Niemand toch? Het was gewoon een geweldig optreden van een geweldige vrouw. Iemand waarvan je je afvraagt hoe het mogelijk is dat ze in de kleine zaal van de Melkweg speelt in plaats van voor een uitverkochte grote zaal van Paradiso.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.