Kathleen Edwards

Kathleen Edwards, wat een vrouw!


mij=Kathleen Edwards, 19 juni, Melkweg Oude Zaal, Amsterdam. Foto: Storm

11 reacties

  1. Eh? Wie zegt dat? Niemand toch? Het was gewoon een geweldig optreden van een geweldige vrouw. Iemand waarvan je je afvraagt hoe het mogelijk is dat ze in de kleine zaal van de Melkweg speelt in plaats van voor een uitverkochte grote zaal van Paradiso.

  2. Eh? Wie zegt dat? Niemand toch? Het was gewoon een geweldig optreden van een geweldige vrouw. Iemand waarvan je je afvraagt hoe het mogelijk is dat ze in de kleine zaal van de Melkweg speelt in plaats van voor een uitverkochte grote zaal van Paradiso.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven