100 stukjes

Har

100 stukjes. Zoveel stukjes schreef Har onder de naam Heet Stof voor File Under. Hij deed het met veel plezier. Naast zijn eigen weblog waar hij ook altijd zijn best deed om leuke indiebandjes op te duikelen. Ik vond het heel jammer dat hij stopte bij File Under, maar Har had het te druk en als hij iets deed, dan wilde hij het goed doen en daarom stortte hij zich weer volledig op zijn eigen weblog dat hij naar een eigen domein verplaatst had. HeetStof.Eu. Half augustus meldde hij op zijn weblog dat het stil was omdat zijn gezondheidstoestand verslechterd was. Die bleek dus een stuk slechter dan ik dacht. Hoe slecht blijkt nu veertien dagen later, Har is niet meer. Afgelopen woensdag overleed hij na een kort maar heftig ziekbed. Rust zacht, Har. Ik ga je 100 stukjes nog eens lezen. En je gelinkte liedjes luisteren. Ik denk dat je niet anders zou
willen.

13 Comments

  1. William

    Bedankt voor jullie medeleven, ik wist dat hij de stukjes met groot plezier geschreven heeft en ik denk dat hij ook met pijn in zijn hart gestopt is.
    William (broer van Har)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top