James Blunt

James Blunt.


mij=James Blunt, 30 september 2008, Heineken Music Hall, Amsterdam. Foto: George.

5 Comments

  1. roos

    ik ging alleen voor teddy thompson. merkte dat bijna niemand hem kende. jammer want de man is echt goed! alleen zijn stem is al genoeg om me in hogere sferen te krijgen. hij is overigens een vriend/collega van rufus en martha wainwright, dus mocht je een fan zijn van hen, luister dan zeker naar teddy. gelukkig stond ik met een paar mensen die ook voor hem kwamen. heb alle! cd’s laten signeren en 2 kussen gekregen. zucht! daarna met m’n hand op m’n wangenen naar huis gegaan,blunt boeide me eerlijk gezegd niet meer..zo zie je maar.roos

  2. roos

    ik ging alleen voor teddy thompson. merkte dat bijna niemand hem kende. jammer want de man is echt goed! alleen zijn stem is al genoeg om me in hogere sferen te krijgen. hij is overigens een vriend/collega van rufus en martha wainwright, dus mocht je een fan zijn van hen, luister dan zeker naar teddy. gelukkig stond ik met een paar mensen die ook voor hem kwamen. heb alle! cd’s laten signeren en 2 kussen gekregen. zucht! daarna met m’n hand op m’n wangenen naar huis gegaan,blunt boeide me eerlijk gezegd niet meer..zo zie je maar.roos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top